Sparebanden Cup 2018

Medkila IL og Sparebank1 Nord-Norges tradisjonsrike høstturnering Labb & Line Cup skifter navn til Sparebanden Cup.
Påmeldingen er åpnet, så det er bare å sette av helgen 22-23. september til fotballglede på Medkila Fotballpark.

Se også vår
Facebook-side for oppdatert informasjon om turneringen.

Meld på her!

OM KAMPENE:
Kampene spilles på kunstgress; på Medkilabanen og i Krafthallen.
Alle lag vil minimum få 4 kamper. Alle kamper i en klasse gjennomføres på en dag.
Vi arrangerer kamper i følgende klasser:

• 5’er: MJ7, MJ8, MJ9, MJ10, MG7, MG8, MG9, MG10
  • 7’er: LJ11, LJ12, LG11, LG12

Enkelte klasser kan bli slått sammen. Spilledag for hver klasse blir publisert rett etter påmeldingsfristen.

REGLEMENT:
Turneringen spilles etter NFF`s reglement og øvrige bestemmelser med unntak av spilletider og evt. banestørrelser.

PREMIERING:
Premie til alle deltakere.

PÅMELDING:
Påmelding skjer via vår påmeldingsweb  (http://www.profixio.com/reg/sparebanden-cup-2018)
Påmelding er ikke gyldig før påmeldingsavgift er betalt.
Påmeldingfrist 11. SEPTEMBER  2018

PÅMELDINGSAVGIFT:
Påmeldingsavgift 5’er lag kr 1100,00 og 7’er lag kr 1300,00.
Innbetaling skjer til kontonr. 4760 11 92760. Betaling merkes klubb og det laget det gjelder. Fakturainformasjon sendes også ut i epost med påmeldingsbekreftelsen.

OVERNATTING:
Vi har ordnet avtale med Harstad Camping med gode turneringspriser. Her er det plass til bobiler og campingvogner. I tillegg kan man leie hytter.
Book direkte på www.harstadcamping.noog bruk rabattkode «SPAREBANDEN» så får du ekstra gode priser

TURNERINGSKIOSK / -KAFÉ:
Turneringen har egen kafe med salg av god mat, drikke, frukt og andre kioskvarer.

ØVRIGE AKTIVITETER:
Det legges opp til ulike fotballrelaterte aktiviteter på turneringsområdet i turneringsperioden.
Grottebadet er populært ved Harstadbesøk.

KONTAKTINFORMASJON:
Turneringsutvalget i Medkila: cup@medkila-il.no
Oddne Rasmussen – 91 30 46 41
Hans Christian Lysgaard – 97 71 48 85

Medkila IL ønsker spillere, trenere, lagledere, foreldre og publikum hjertelig velkommen til en kjempehelg med mye fotballmoro.